Innovationsaften med SUNDidé – Københavns Universitet

IE > Nyheder > Innovationsaften med S...

18. februar 2015

Innovationsaften med SUNDidé

Vil du løse fremtidens største vestlige sundhedsproblem med SUNDidé og Nordic Independent Living Challenge?

Så kom forbi til introduktion til Nordic Living Challenge fredag d. 20. februar fra 16-18.30 i UCPH Innovation HUB til en hyggelig og uforpligtende aften med chips, sodavand og øl!
Arrangementet afholdes af SUNDidé.

Nordic Independent Living Challange

Har du, eller kunne du tænke dig at få en god ide til at hvordan hverdagen kan forbedres for ældre, handicappede og borgere med en kronisk sygdom eller kunne du tænke dig at få en?

Nordic Independent Living Challenge er en innovationskonkurrence arrangeret af de fem nordiske hovedsteder med det formål at skabe et fælles marked for nordisk sundheds-og velfærdsteknologi. Konkurrencen sigter mod at skabe innovative løsninger, der kan forbedre livskvaliteten for skrøbelige ældre og borgere med et handicap og muliggøre, at de lever et selvstændigt liv i eget hjem.

Konkurrencen løber over 18 måneder og undervejs gives økonomisk støtte og sparring til gode projekter. 1. præmien er 1 million NOK og endvidere er der 100.000 NOK til det bedste studenterprojekt. 

SUNDidé vil gerne hjælpe jer med at få idéer til konkurrencen og udvikle jeres projekter. 

Tag din læsemakker under armen til et uforpligtende arrangement, hvor der vil være en introduktion til basisgruppen SUNDidé, konkurrencen og idégenerering. 

Det sker d. 20. februar kl. 16. i UCPH Innovation HUB på Nørre Allé 63, 2.sal.


Find din indre iværksætter frem og meld dig til på spg444@alumni.ku.dk. Der er 20 pladser og det er først til mølle.

Læs mere om Nordic Challenge:
http://opall.dk/nordic_challenge_prize